jueves, marzo 31

ARTISTES FALLES 2023


Els artistes Enrique Iborra i Jesús de "ART EN FOC", renoven per la Falla Bolsería Tros-alt, on plantaran la seua quinta falla, i esperen aconseguir repetir els triomfs anteriors.



En la falla infantil, apostem enguany per dos jóvens artistes que plantaran per primera vegada una falla i que vénen amb el respatler d'un dels seus professors, artista faller i amic , Vicente Almela Caballé



"Jugosa Taller Artístico" està compost per Amparo Valero i Mireya Vicente, dos Artistes Falleres que es van conéixer en la 8° promoció del Cicle Superior d'Artista Faller i Constructor d'Escenografies. 

Amb dós provenien del món de l'art, dedicant-se a l'artesania quasi la totalitat de les seues vides. Amparo, costurera, fustera i treballadora de vitrofusión; Mireya, dissenyadora gràfica, il·lustradora i modeladora en bijuteria i artesanies diverses.

Juntes, al veure la bona sinergia que tenien treballant, van decidir apostar per emprendre el seu propi taller dedicat a les Falles, escenografia, tematització d'espais i la resta de branques artístiques.



Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más