domingo, febrero 23

SOPAR DE GALA

Un any mes celebrem el tradicional sopar de gala, en l'Hotel NH CENTER de València, en un ambient prefaller i de confraternitat.
A les 21:00, va començar l'acte amb la recepció dels màxims representants, fent la seua entrada en el saló la Fallera Major EMI I CARLOS, i com invitats especials CARLA i KIKE.
Complit el protocol i amb les paraules de benvinguda, de Vicente Roig, va començar el sopar. Finalitzat el mateix, es doná pas a l'entrega de recompenses de J.C.F. , així com les de la Falla Bolseria Tros-Alt que atorga d'acord amb el seu reglament vigente desde 1971.
La máxima recompensa de J.C.F., el Bunyol d´Or i Brillants, va ser imposada a

EMPAR NOVEJARQUE GADEA (Va a replegar la insignia son pare)
INMACULADA GANDIA GUAITADe manera extraordinària i especial  es va imposar la insigina d'or de la Falla Bolseria, a Vicente Almela Caballe, per la seua trajectòria professional i vinculació a la falla. Aquesta distinció és la primera vegada que s'entrega fora del ambit faller. És per això que cobra major rellevància i consideració, tenint en compte sense cap dubte el seu mereixement. 


Per a finalitzar l'acte, amb la felicitació a tots els guardonats, culminem l'acte protocol·lari, cantant l'Himne de la Falla “Evocación”


La nit i la festa continua i va acabar, en un agradable ambient festiu, ambientada musicalment por PPDP

FOTOS
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más