viernes, marzo 27

MARIO PEREZ - ARTISTE FALLA INFANTIL 2021

Hui és divendres, un divendres diferent per a tots, i que molt prompte tornarà a ser com cada divendres.  Per això hem triat aquest dia, un dia en què els fallers habitualment es reuneixen en el seu casals, per a celebrar les seues juntes setmanals, realitzar activitats, alguna celebració o simplement un sopar de germanor.

Hui volem donar a conéixer al nostre artista infantil,  i l'anem fer tal com hauria d'haver succeït.

En la nit del divendres 27 de Març, es va reunir en un acte tradicional de germanor fallera,  acompanyats per tota la seua comissió Infantil. 
S'inicià la nit com és habitual, amb un sopar de "sobaquillo",  al  que estaven convidats dos artistes d'excepció.
Finalitzat el sopar, es va a presentar protocol·làriament als nostres artistes convidats. VICENTE ALMELA, que va plantar la seua primera falla i va a ser la falla infantil en la plaça del Tossal en 1976 i plantarà i cremarà la seua ultima falla infantil en  el 2020, i per això i de forma simbolica vol  donar l'alternativa a un artiste molt volgut per a d´ell, al qual va ensenyat molt en els seus inicis, un artiste que hui en dia té un gran reconeixement i prestigi professional en l'àmbit de les falles infantils, 
Per això la Falla Bolseria Tros-Alt té el gust i el plaer de poder presentar i donar a conéixer al seu artiste de la Falla Infantil 2021, MARIO PÉREZ.














FOTOS


Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más