martes, marzo 10

COMUNICAT AJORNAMENT FALLES 2020

En la nit del dimecres 11 de Març, es reunix amb caràcter d'urgència per motiu de l'ajornament de les FESTES FALLERES 2020, la Junta Directiva presidida per el nostre President CARLOS VICENTE i  la nostra Fallera Major.

En primer lloc s'acorda recolzar per unanimitat les decisions adoptades per les autoritats competents.

Seguidament es trasllada als nostres maxims representants, Fallera Major  EMILIA RUIZ NAVARRO, Fallera Major Infantil CARLA VICENTE ALFONSO i President Infantil KIKE GANDIA RUIZ, el nostre sentiment de tristesa que sense cap dubte, té aquest ajornament amb ells particularment i els transmetem nostre anim i suport, tindran la seua festa fallera  i cremaran les seues falles quan la situació ho permeta.


D'altra banda el nostre maxim suport als mes perjudicats per aquesta situació, que són tots els ARTISTES FALLERS, i en particular als nostres, ART EN FOC (Enrique i Jesús ) i VICENTE ALMELA.
I per descomptat a tots aquells que el seu treball està vinculat a les Falles,
PATRIMONI INMATERIAL DE LA HUMANITAT.
Demà dijous, es convoca Junta General Extraordinària, on es comunicarà les decisions acordades en la Junta Directiva de hui, per a ser aprovades per la Comissió.


Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más