martes, diciembre 17

EXALTACIÓ FALLERES MAJORS

Diumenge de sol i d'exaltació de les Falleres Majors 2020 de la nostra benvolguda Falla Bolseria Tros-Alt. El lloc triat el Teatre Talia, a les 11.30 rebia a Emi i Carla acompanyada dels Presidents Carlos i Kike.

Una comèdia curta "Un favore enorme", interpretada pel Grup de Teatre estable de J.C.F. obria l'acte, per a posteriorment passar a l'acte d'Exaltació, on els mes xicotets van ballar i van recitar poemes festius dins d'una trama argumental recordant temps d'ahir i hui.

Charo Alfonso i Alexandra Pedersen van exaltar a CARLA VICENTE ALFONSO, acompanyades per amigues de Carla del Col·legi Guadalaviar, posteriorment i arribat el torn de la Fallera Major, va a ser en aquest cas la seua parella ENRIQUE GANDIA l'encarregat d'exaltar a EMI RUIZ NAVARRO, qui va tindre la participació sorpresa final dels seus fills Kike i Marc.

Com sempre en l'acte van estar presents balls i cants tradicionals valencians, per a culminar amb la recepció de les Falles del Sector Pilar Sant Francesc.

Finalitzat l'acte culminem aquest dia gran amb un menjar en el casal i amb unes videproyeccions de la vida personal de CARLA, EMI i KIKE, per a acabar amb els agraïments habituals .



 ¡¡¡ ENHORABONA a CARLOS, EMI, KIKE  i CARLA !!!


FOTOS


LA JOTA DE ALFARP
JOC DE ROTGLES- A MUNOS AL HUERTO
LA CARRASQUILLA



Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más