domingo, febrero 17

EXALTACIÓ FALLERES MAJORS



Hui hem tornat a rememorar èpoques anteriors, celebrant l'Exaltació de les Falleres Majors de la Falla Bolseria Tros-Alt en el teatre Talía de la nostra Ciutat, pròxim a la nostra demarcació. Balls i cants tradicionals valencians, han estat presents, des de la recepció fins a l'acte central de l'Exaltació.
Una extraordinària primera part a càrrec del cor AAACEMA, en la que han col·laborat els nostres infantils, en dos de les seues interpretacions.
Una Exaltació de les nostres Falleres Majors VICTÒRIA PEDERSEN ALFONSO (infantil) i PAULA BURGUETE SILLA, plena de sentiment i emotivitat, transmesa per les seues mantenidores CHARO ALFONSO (mare de Victòria) i BEATRIZ SILLA (tia de Paula) .
Sense deixar de costat els seus acompanyants i Presidents LUIS SIFRE MOMPO (infantil) i CARLOS VICENTE ADRIAN , que han estat a l'altura dels seus càrrecs.
I per a finalitzar un menjar en el casal, on després del mateix, hem recordat amb una videoprojecció la vida personal i fallera de LUIS, VICTÒRIA I PAULA, per a passar al punt d'agraïment dels nostres amfitrions, així com de les seues respectives famílies.
GRÀCIES a tots els que heu fet possible este acte, que sense cap dubte és un dels mes importants del nostre cicle faller.
ENHORABONA a CARLOS, PAULA, LUIS i VICTÒRIA.




FOTOS
FOTOS (SOREN)
RECEPCIO FALLERES MAJORS
BALL RECEPCIO
CORO AAACEMA
IMPOSICIO BANDA VICTORIA
IMPOSICIO BANDA PAULA



Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más