domingo, octubre 21

PROCLAMACIÓ FALLERES MAJORS I PRESENTACIÓ ESBOSSOS

Ja tenim Falleres Majors, despres del sopar habitual en estos casos, preparat pel grup de festejos, que ha la seua vegada va suposar estrenar la zona de cuina, rehabilitada setmanes arrere. 
Finalitzat el sopar s'inicia l'acte protocol·lari, amb la presència dels Presidents CARLOS VICENTE i LUIS SIFRE, van ser rebudes VICTÒRIA PEDERSEN ALFONSO i PAULA BURGUETE SILLA, a les que ambós presidents van fer entrega dels corresponent nomenaments que les acrediten com a Falleres Majors 2019.
Victòria i Paula van agrair l'honor depositat en elles per a representar, a la Falla Bolseria Tros -Alt, en tan alt càrrec. 
Ja com a Falleres Majors, el seu primer comiat com a tal va ser presentar els esbossos de les falles 2019. 
La falla infantil de l'artista RUBEN ARCOS té per lema "LA BRUIXA PETRA", i Luis Sifre va ser l'encarregat de llegir la seua memòria.
La falla gran, que els seus artistes són ART EN FOC (ENRIQUE IBORRA i JESUS DE LA HOZ) , porta per lema "GRAVETAT 0", i va ser Paula Burguete la que va llegir la seua memòria.
Enhorabon a Victoria i Paula i molts exists per a les nostres Falles.




Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más