07 marzo 2017

FALLERS D´HONOR

Un matí entranyable del diumenge 5 de Març, compartida amb amics de tota la vida i amb noves incorporacions, que fan mes gran esta gran família fallera.
Com ja és habitual, rebem als nostres Fallers d'Honor, amb música, cant valencià i balls tradicionals de la nostra terra, tot això gràcia a Grup de Danses del Rat Penat, a què es va incorporar els nostres fallers i cantaors Amparo Martin  i Juan Antonio Ibañez.

Posteriorment "picaeta" i arrossos tipicamente valencians, paella i arròs al forn.
I el dia va continuar amb el nomenament de tots cada un dels Fallers d'Honor, que ve a col·laborar, en l'engrandiment de la Falla Bolseria Tros-Alt. 
DANIELA i MARC varem  entregar l'obsequi, que els acredita en tan alta distinció de les Falles 2017. 
L'acte va finalitzar amb una foto familiar de Fallers d'Honor i Grup de Danses del Rat Penat. A tots ells els traslladem la nostra mas sincera gratitud, per la seua participació i colaboracó.

Bon treball el realitzat per la Delegació de Relacions Públiques, encapçala per Juan Ibañez, acompanyat de Juan Terròn i Vicent Sempere, així com a tots els que van estar presents en la preparació i desenrotllament de l'esdeveniment.FOTOS
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más