miércoles, enero 25

EXALTACIÓ DANIELA CALATAYUD PÉREZ

El matí del diumenge 22 de Gener, celebrem l'exaltació de la nostra Fallera Major Infantil 2017 DANIELA CALATAYUD PÉREZ. Com cada any vam posar la nostra millor voluntat, perquè l'acte estiguera com sempre a l'altura que es mereix, la Fallera Major i la seua família.

La recepció a les portes del Teatre Flumen, de Daniela, acompanyada pel President Infantil MARC GANDIA RUIZ, dona pas a la primera part de l'exaltació, amb una aposta pel teatre infantil, que va resultar del grat de xiquets i majors. "La Tourne Teatro" realitza una extraordinària posada en escena de "Miss Poppins".

 Després d'esta primera part, s'inici l'exaltació pròpiament dita, amb la recepció de les Corts d'Honor i fallers infantils, donant lloc a un extraordinari quadre plàstic, que va ser el que va rebre com a teló de fons a una explendida Daniela, rebuda per Marc, que va ser l'encarregat d'imposar la banda de Fallera Major Infantil. Les portadores de la banda i el ram foren Amparo i Adriana. La imposició de la "JOIA D´OR" culmina el nomenament de DANIELA. 

Ja oficialment com a Fallera Major Infantil, va ser la seua tia Vanessa, la primera encarregada d'homenatjar a Daniela, amb un ball, "Supercalifragilistico....", molt en llinia amb el que havia sigut la primera part.

 La mantenidora de l'acte, la seua iaia Amparo, molt emocionada li dedicá les primeres paraules com a Fallera Major Infantil exaltant les qualitats de la mateixa. També posteriorment va ser la que junt amb Juan Ibañez li cantara unes populars albaes. El grup de ball van acompanyar als cantaors en esta xicoteta mostra de cultura tradicional valenciana ballant "El Copeo d'Ontinyent" i "El Bolero de Castelló". 

A continuació Daniela exercint ja com a Fallera Major Infantil, va entregar els nomenaments de Presidents d'Honor als recent nascuts ADAI LLORIA MORENO  i NOA POVEDA LÓPEZ. 

Daniela i Marc van rebre a les Falles del Sector Agrupació Pilar Sant Francesc i la Falla Pl. del Dr. Collado.

 I com a punt final a l'acte vam tindre l'oportunitat de comptar amb la presència de la Fallera Major de València RAQUEL ALARIO BERNABÉ i la seua Cort d'Honor, entre la qual es trobava MARIA PÉREZ LEAL, paraules de gratitud i agraïment cap a RAQUEL I MARIA, van culminar l'exaltació . 

Mes tart ens traslladaríem al casal, on vam poder compartir l'alegria de DANIELA i MARC, en un excel·lent menjar prepara per a l'esdeveniment. En la mateixa comptarem també amb la presència de RAQUEL, MARIA i la resta de la Cort. Finalitzat el menjar visualitzarem una projecció fotogràfica de la vida de DANIELA, i es va fer entrega a RAQUEL i La Cort d'Honor de la insígnia de la falla. Amb les paraules de MARIA, RAQUEL, MARC i DANIELA, s'acabe un dia ple d'alegria i emocions. 

El nostre agraïment a tots els que van col·laborar en este esdeveniment, que com sempre ho van fer amb tota la seua millor volundad i no van defraudar a tots el que van acudir. FELICITATS.


FOTOS
FOTOS SACADAS DE FALLAS.COM (ARMANDO ROMERO )












Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más