domingo, octubre 16

NOMENAMENT DE DANIELA CALATAYUD PEREZ COM A FALLERA MAJOR INFANTIL 2017


El dissabte 15 d'Octubre, va tindre lloc l'acte de Nomenament de la Fallera Major Infantil 2017, xiqueta DANIELA CALATAYUD PÉREZ. Després del sopar habitual, es va procedir a l'acte oficial, on el nostre President Infantil MARC GANDIA RUIZ, després de dedicar-li una cançó amb el seu clarinet, va fer entrega del quadre oficial de nomenament. 

Daniela té 7 anys i estudia 3º de primària, en el col·legi Escolapis, a pesar de la seua edat té un gran sentit de la resposabilitat,  li agrada ballar i disfrutar de les vacacions en Arcos de las Salinas. 

Posteriorment PABLO CARRASCOSA, i dins del circuit "Las Nits del Pelikano", deleita als mas majors amb els seus monologues.

Felicitem DANIELA pel seu nomenament, desitjant tinga una any extraordinari. Fem extensiva la felicitació als seus pares ALFREDO i SONIA.a la seua germana AMPARO,  així com als seus iaios VICENTE i AMPARO i a la resta de la família.





Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más