miércoles, julio 20

PRESELECCION SAPSF

El Diumenge 17 de Juliol, a les 21:00 i en els Jardins del Palau, va tindre lloc la Preselecció per a Fallera Major e Infantil de València 2017 del Sector Pilar Sant Francés, a la mateixa es van presentar les nostres Falleres Majors 2016 Maria i Carmen, que desdel primer moment van estar radiants i esplèndides com s'han caracteritzat durant tot el seu regnat. 

Finalitzat el passe i després d'una llarga deliberació del jurat, la sort va somriure a favor de María Pérez, la qual va tornar a desfilar, per a rebre els aplaudiments i felicitacions del publique present. 

La Falla Bolseria Tros-Alt, esta molt orgullosa d'ambes representants, i des d'ací li traslladem a María Pérez tota la sort del món, per a la fase final en el mes de Setembre en la Fonteta.

 PD: María vol traslladar des d'ací la seua gratitud, per totes les felicitacions rebudes, tant personals, com per les distintes xarxes socials. En la primera Junta mensual del mes de Setembre (Dijous 8) , María l'agrairà amb dolços.







AMPLIO REPORTAJE FOTOGRAFICO




Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más