08 abril 2016

AGRAIMENT ALS ARTISTES 2016

La Falla Bolseria Tros-Alt va decidir en la seua Junta General Extraordinària, donar un gir de tendències artístiques , amb la contractació de nous artistes, per a la realització de les Falles 2017.
Per això volem agrair el treball admirable realitzat durant els tres anys anteriors, al nostres volgut artista CARLOS MONDRÍA DIAZ, primerament en col·laboració amb CARLOS BORRAS, i ultimament com a artista jove i prometedor, que dara moltes satisfaccions al món de les falles i al que li desitgem i no dubtem de la consecució de grans èxits. Prova d'això són els premis aconseguits en estos anys.
Igualment agrair a LUIS ESPINOSA OLMOS el seu treball amb la Falla Infantil, però la seua gran qualitat artística, valorada, premiada i plena d'èxits, com a si ha quedat demostrat, esta en la realització de falles grans. Èxits que en algun moment ens agradaria compartir en la plaça del Tossal i que sens dubte arribara.
Gràcies CARLOS MONDRÍÁ i LUIS ESPINOSA, la FALLA BOLSERIA TROS-ALT vos té en gran estima, la nostra porta a futur, sempre estarà oberta. Sou jóvens i treballadors, i esperem que altres falles puguen disfrutar dels vostres treballs artístics.


Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más