viernes, marzo 28

Associació d´Estudis Fallers


Os adjunto el correo recibido por la Associació d´Estudis Fallers, por si fuera de vuestro interes.

Des del 13 de març es pot visitar l'exposició "El llibret de falla.
1850-2014.
 Explicació i relació de la festa" al Centre del Carme de la ciutat de València. Organitzada per la Conselleria d'Educació, Cultura iEsport de la Generalitat Valenciana, esta mostra fa un recorregut per més de150 anys de literatura fallera i d'història de les Falles a través de més de200 llibrets de falla de tota la Comunitat Valenciana.L'Associació d'Estudis Fallers, que és la comissària de l'exposició, oferixa totes les persones i comisions interessades la possibilitat de fer una visita guiada per a aprofundir en els continguts d'esta mostra i podervalorar els llibrets -i les Falles- com un patrimoni col·lectiu de tots els valencians.
Les visites es faran els dissabtes i diumenges 5, 6, 12 i 13 d'abril, en horari de matí i vesprada. Si voleu fer una visita personal o col·lectiva,podeu escriure a l'adreça de correu electrònic info@estudisfallers.org per aconcertar dia i hora.
Podeu trobar més informació sobre l'exposició en els enllaços següents:
http://www.consorciomuseos.gva.es/LA-EXPOSICIÓN-EL-LLIBRET-DE-FALLA.asphttp://www.cece.gva.es/agenda_media.asp?id=581


Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más